GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ν. Νικολόπουλος: «Το 2014 θα φέρει τις μεγάλες ανατροπές»

Το 2013 φεύγει αφήνοντας πίσω του μία ρημαγμένη και υποταγμένη Ελλάδα, έρμαιο στις διαθέσεις των δανειστών, των ντόπιων και ξένων κερδο...

Το 2013 φεύγει αφήνοντας πίσω του μία ρημαγμένη και υποταγμένη Ελλάδα, έρμαιο στις διαθέσεις των δανειστών, των ντόπιων και ξένων κερδοσκόπων και ολιγαρχών.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν καταλάβει πως η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όχι μόνο δεν θέλησε να αναστρέψει την πορεία της κατρακύλας και να εφαρμόσει μία πραγματική εθνική πολιτική, οικονομικής και κοινωνικής αναγέννησης, αλλά έδωσε γη και ύδωρ στα «αφεντικά», διασφαλίζοντας ένα μίζερο και φτωχό παρόν για τον λαό και την προσωρινή επιβίωση μίας πολιτικής που όμως δεν θα αργήσει να ισοπεδωθεί.

Το 2014 θα φέρει τις μεγάλες ανατροπές. Όχι χωρίς κόπους και αγώνες. Αλλά με πίστη στην αλλαγή που έχουμε ανάγκη. Και με πάθος για την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περηφάνιας.

Μαζί με τις ευχές για υγεία και δύναμη προς όλες και όλους, και μία προτροπή: Ψηλά το κεφάλι! Ας σταθούμε όρθιοι και ενωμένοι. Όχι μόνο για να αντέξουμε, αλλά για να κάνουμε στην άκρη, μία για πάντα, όσους και όσα θέλουν να μας μετατρέψουν σε δουλοπάροικους μέσα στην χώρα μας. Για να ανοίξουμε τους νέους δρόμους, της ελπίδας και της προκοπής.



Χρόνια πολλά και καλύτερα!

1 σχόλιο

  1. τι δουλεια κανει αυτος ο κοπρος που ειναι μερα νυχτα στα καναλια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση