GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

22χρονη είχε κατακλέψει 62χρονη στην Μυτιλήνη

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε οικία, στη Μυτιλήνη. Εξιχνιάστηκε εχθές το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλή...


Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής σε οικία, στη Μυτιλήνη.
Εξιχνιάστηκε εχθές το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, μία υπόθεση κλοπής σε οικία, στη Μυτιλήνη.

Από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι, δράστης της κλοπής είναι μια ημεδαπή ηλικίας 22 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, η 22χρονη το τελευταίο τρίμηνο, αφαίρεσε σταδιακά, από την οικία μίας 66χρονης ημεδαπής, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, κοσμήματα αξίας 2000 ευρώ, περίπου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. lesvospost.com

1 σχόλιο

  1. Ο ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( Καμμένος- Δημαράς- Μαριάς ) στη πολιτική σταθερότητα στη χώρα, τώρα που ο Σύριζα έχει καθαρό προβάδισμα άνω των 5 μονάδων από την καταρρέουσα ΝΔ, είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία ενός ευρύτερου συμμαχικού δημοκρατικού πατριωτικού μετώπου ( με τη συμμετοχή ακόμα και όσων αποστασιοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ ) θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας που θα οδηγήσει σε μια ισχυρή συγκυβέρνηση Σύριζα με τους ΑΝΕΛ, με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας, αλλά ταυτοχρόνως η παρουσία των ΑΝΕΛ θα διασφαλίσει ευρύτερη αποδοχή της κυβέρνησης σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ θα μπουν κόκκινες γραμμές που θα ησυχάσουν όσους ανησυχούν για τη πορεία των εθνικών και θρησκευτικών θεμάτων. Μία ευρύτερη δημοκρατική πατριωτική συμμαχία με τους ΑΝΕΛ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δυναμική αλλαγή στο χώρο της οικονομίας. Η ΝΔ ως τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές ( πίσω από τη Χ.Α ) και το βενιζελοπασοκ στα όρια του 3% και η Δημαρ στο 1,5 % δεν αποτελούν πλέον παράγοντα σταθερότητας, ενώ ελάχιστοι από τους σημερινούς βουλευτές τους θα είναι στη νέα Βουλή και ευρωβουλή. Αναμένεται επίσης μεγάλη συντριβή τους στους δήμους και στις περιφέρειες. Όσο υπάρχει Στουρνάρας και αβάσταχτη φορομπηχτική πολιτική, τόσο τα ποσοστά των Σύριζα, Χρ.Α και ΑΝΕΛ θα είναι στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση