GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλεψαν 22.000 ευρώ από το γραφείο του (υπουργού Δημόσιας Τάξης!) Ν. Δένδια...

Φτερά έκαναν 22.000 ευρώ από το υπ. Δημόσιας Τάξης! Η κλοπή έγινε  πρόσφατα  από γραφείο που στεγάζονται οι σύμβουλοι και συνεργάτες του ...

Φτερά έκαναν 22.000 ευρώ από το υπ. Δημόσιας Τάξης! Η κλοπή έγινε  πρόσφατα  από γραφείο που στεγάζονται οι σύμβουλοι και συνεργάτες του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και το Γραφείο Τύπου...
Το θέμα ήρθε και στη Βουλή. Ο ίδιος ο κ. Δένδιας  χαρακτηρίζει μη επιτρεπτή  την αποστολή στοιχείων στη Βουλή, για το περιστατικό, επικαλούμενος τα οριζόμενα στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για το στάδιο της ανάκρισης.
Ο κ. Δένδιας, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είχε κληθεί να ενημερώσει τη Βουλή αν έχει βάση δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο έγινε κλοπή ποσού 22.000 ευρώ μέσα από γραφείο του 7ου ορόφου, όπου στεγάζονται οι σύμβουλοι και συνεργάτες του υπουργού Δημόσιας Τάξης και το Γραφείο Τύπου.
Ερωτήσεις για το θέμα είχαν απευθύνει στον υπουργό, ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, αλλά και ο κρατούμενος στον Κορυδαλλό, βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
Ο κ. Δένδιας απαντά εγγράφως στον κ. Νικολόπουλο ότι «ήδη ενεργείται σχετική έρευνα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά το πέρας της οποίας θα αποσταλεί, σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν. 2713/1999, αντίγραφο της σχηματισθείσας δικογραφίας στην αρμόδια Διεύθυνση του Σώματος για τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης από πειθαρχικής πλευράς».
Ο υπουργός εξηγεί επίσης ότι «η εν λόγω υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης και ως εκ τούτου η παροχή περαιτέρω στοιχείων στην παρούσα χρονική περίοδο δεν είναι επιτρεπτή σύμφωνα με το άρθρο 241 του ΚΠΔ».
Ο ερωτών βουλευτής ανάμεσα στα ερωτήματα που είχε θέσει ήταν και για ποιον λόγο υπήρχαν τόσα χρήματα σε ένα γραφείο του υπουργείου.
Στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής που είχε απευθύνει ερώτηση ανάλογου περιεχόμενου, ο κ. Δένδιας δίνει εγγράφως την πάγια απάντηση ότι βρίσκεται σε αδυναμία να υπεισέλθει στα θέματα που τίθενται από τους βουλευτές της ΧΑ, διότι κάτι τέτοιο θα ερχόταν σε αντίθεση με τα συνταγματικά και κοινοβουλευτικά θέσμια, ενόσω εκκρεμεί η ποινική υπόθεση για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

1 σχόλιο

  1. Άντε μετά να τους εμπιστευτείς τα λεφτά σου!
    Φτου σας ξεφτιλισμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση