GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοδος +27,55% στο ΧΑ το 2013

Χαμηλοί τόνοι επικράτησαν στην τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του έτους. Οι δείκτες κινήθηκαν με διακυμάνσεις μικρού ε...

Χαμηλοί τόνοι επικράτησαν στην τελευταία χρηματιστηριακή συνεδρίαση του έτους. Οι δείκτες κινήθηκαν με διακυμάνσεις μικρού εύρους, αλλάζοντας πολλές φορές πρόσημα, ενώ η συναλλακτική κίνηση ήταν υποτονική και ο τζίρος εξαιρετικά περιορισμένος. Έκδηλη η επιφυλακτικότητα, καθώς δεν υπήρξαν ειδήσεις και γεγονότα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν κλίμα, δίνοντας κατεύθυνση στην αγορά.

Το φετινό χαμηλό για το Γενικό Δείκτη ήταν στις 788,81 μονάδες που ήταν το ενδοσυνεδριακό χαμηλό της 15 Ιουλίου, ενώ το υψηλό ήταν στις 1.232,43 μονάδες, που είναι και τα υψηλά 29 μηνών για την αγορά, επίπεδα που επιτεύχθηκαν στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο Γενικός Δείκτης μετά το +34,76% που κέρδισε το 2012 ενισχύεται το 2013 σε ποσοστό +27,55%, κατατάσσοντας το Χ.Α. στην κορυφή των αποδόσεων των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων.

Στην τελευταία συνεδρίαση ο Γενικός Δείκτης διαμορφώθηκε στις 1.162,68 μονάδες καταγράφοντας άνοδο +0,4%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 52,13 εκατ. ευρώ.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση