GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αίγιο: 28χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόστεγο αγροτικής κατοικίας

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αιγίου προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου, ο οποίος βρέθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον...


Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αιγίου προκαλεί η είδηση του θανάτου ενός 28χρονου, ο οποίος βρέθηκε από το οικογενειακό του περιβάλλον κρεμασμένος σε υπόστεγο λινού (αγροτικής κατοικίας) στον οικισμό Αγίας Άννας της Κουνινάς.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr ο νεαρός μαζί με την οικογένειά του είχαν μεταβεί από το πρωί στο χωριό για να μαζέψουν ελιές και κάποια στιγμή εκείνος απομακρύνθηκε.
Οι οικείοι του άρχισαν να τον ψάχνουν, όταν είδαν πως αργούσε να επιστρέψει. Ψάχνοντας για αρκετή ώρα, βρέθηκαν τελικά μπροστά στο μακάβριο θέαμα: Ο νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος με ένα σύρμα, στο υπόστεγο ενός παρακείμενου σπιτιού.
Στο σημείο μετέβη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αιγίου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. ΤΟΛΜΗΣΕΣ ΔΙΚΟΛΑΒΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΠΛΗΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ
    ΣΚΑΤΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΑ
    ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ .ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΣΤΑ ΣΑΠΙΟΚΕΦΑΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση