GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πράσα πιάστηκε 28χρονος κλέφτης με όπλα στο Βόλο

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας... 28χρ...

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας... 28χρονος άντρας, για απόπειρα κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ο 28χρονος χθες το βράδυ αποπειράθηκε να εισέλθει σε Ι.Χ.Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 25χρονου, παραβιάζοντας το πορτ-μπαγκάζ, με σκοπό να αφαιρέσει αντικείμενα και τιμαλφή, όμως έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του και τη σύλληψή του.

Στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις φωτογραφικές μηχανές, ένα tablet, ένα mp3 player και λοιπά μικροαντικείμενα των οποίων η προέλευση ερευνάται, καθώς και επίσης ένα κατσαβίδι κι ένα ζεύγος χειρουργικών γαντιών μιας χρήσεως.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν δύο φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και δύο αβολίδοτα φυσίγγια (των 9mm και φλόμπερ).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
e-volos.gr

1 σχόλιο

  1. Έχει δίκιο ο Κακλαμάνης.Η τακτική κατά της Χ.Α την ενισχύει υπόγεια σε μεγάλα στρώματα του λαού, που θέλουν να τιμωρήσουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
    Αν δεν κατέβει, βέβαια, η Χ.Α στις εκλογές, οι ψηφοφόροι της ( δημιούργημα της τερατουργηματικής φορολογικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τις πλάτες ΛΑΟΣ και ΔΗΜΑΡ ) που θα στραφούν ; Σε άλλα αντιμνημονιακά κόμματα, οπότε θα ενισχυθούν εκείνα. Ότι και να γίνει στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές η συντριβή ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι αναπόφευκτη. Ακόμα και το διαπλεκόμενο δημιούργημα της ΕΛΙΑΣ ( με τους 500-1000 υπέργηρους στο Ακροπόλ ) δεν θα ξεπεράσει το 3 έως 5% γιατί η οργή του κόσμου για τους απανωτούς φόρους είναι πρωτοφανής. Η ΝΔ , σε πραγματικά ποσοστά, πλησιάζει το 12 με 15% ( σώζεται από τους ψηφοφόρους άνω των 60 ετών ), ενώ οι ψηφοφόροι στις δημοτικές και περιφερειακές θα καταποντίσουν τους υποψηφίους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ( ακόμα κι αν κατεβούν μαζί ) και είναι αμφίβολο αν θα περάσουν στο β' γύρο. Τελικά, ίσως, δεν συμφέρει τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να θέσουν εκτός εκλογών την Χ.Α, γιατί τότε θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο οι ΑΝΕΛ, , ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση