GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ήθελα να χαστουκίσω τον Λιάγκα όταν μου έβαλε 3 στο Dancing»

Τρία έβαλε στη Χρύσπα ο Γιώργος Λιάγκας για την εμφάνισή της και τον χορό της στο Dancing with ...

Τρία έβαλε στη Χρύσπα ο Γιώργος Λιάγκας για την εμφάνισή της και τον χορό της στο Dancing with the stars, αλλά δεν περίμενε τις παρακάτω δηλώσεις. Η τραγουδίστρια είπε πως θα ήθελε να… χαστουκίσει τον παρουσιαστή όταν της έβαλε αυτό το βαθμό.

Ο Λιάγκας είχε πάει ως κριτής στο σόου και δυσαρέστησε αρκετά την τραγουδίστρια. «Ήθελα να χαστουκίσω τον Γιώργο Λιάγκα τη μέρα που μου έβαλε 3! Αλλά μετά μου πέρασε, γιατί δεν το έκανε από κακεντρέχεια, αλλά για πλάκα! Άμα μου έλεγε όμως για το τραγούδι, θα τον χαστούκιζα στα αλήθεια!» τόνισε στην εκπομπή Μίλα.

Σχετικά με τα κιλά και τις διατροφικές διαταραχές, είπε: «Έγινα καλά, όταν έκλεισα τα αυτιά και τα μάτια μου στους ανθρώπους που έλεγαν για τα κιλά μου. Έχω ακούσει άνθρωπο στην τηλεόραση και να γράφει σε περιοδικό, λέγοντας πως είμαι “χοντρή”». Για να καταλήξει λέγοντας, πως έκανε λιποαναρρόφηση, επειδή «ήθελα ήθελα να αλλάξει το σχήμα του σώματος μου»

Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση