GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όλος ο Λαγκαδάς γιόρτασε τα 30 χρόνια του Γυμναστικού Συλλόγου

Το διήμερο που μας πέρασε, 21 και 22/12, όλος ο Λαγκαδάς γιόρτασε τα 30 χρόνια ζωής του Γυμναστικού Συλλόγου της πόλης. Το Σάββατο ...


Το διήμερο που μας πέρασε, 21 και 22/12, όλος ο Λαγκαδάς γιόρτασε τα 30 χρόνια ζωής του Γυμναστικού Συλλόγου της πόλης.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου πρώτη μέρα των εκδηλώσεων στην αίθουσα “Μυγδονία” των Λουτρών Λαγκαδά και μετά από την διάλεξη του Αντιπροέδρου του Γυμναστικού Συλλόγου, Επίκουρου Καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης του ΑΠΘ κ. Κουτλιάνου Νικόλαου με θέμα ¨ ΑΣΚΗΣΗ & ΥΓΕΙΑ, οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος ¨, πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις Παλαιών αθλητών , προπονητών και παραγόντων του στίβου.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Τομπούλης, αναφέρθηκε στην ίδρυση και πορεία του συλλόγου αυτά τα τριάντα χρόνια, στους αθλητές, προπονητές και παράγοντες που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διαδρομή του μέχρι σήμερα.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Αναστασιάδης, τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά και την αξιέπαινη δράση του Άγγελου Κουτλιάνου, πρώτου προπονητή του συλλόγου, αναφερόμενος μάλιστα και σε προσωπικές μνήμες που και ο ίδιος έχει από την πολυετή δράση του. Εξέφρασε επίσης τα θερμά του συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου για την μακροχρόνια πορεία τους, τον σεβασμό για την άοκνη προσπάθεια των αθλητών του, καθώς και την ιδιαίτερη τιμή που αισθάνεται συνεργαζόμενος με ανθρώπους όπως ο Πρόεδρος κ. Αναστάσιος Τουμπούλης και τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου του Δήμου μας.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν και προώθησαν την ιδέα του στίβου, πριν ακόμη την ίδρυση του συλλόγου, στην συνέχεια τιμήθηκε ο πρώτος προπονητής του Γ.Σ. ΛΑΓΚΑΔΑ κ. Άγγελος Κουτλιάνος που αποτέλεσε το κύριο σημείο αναφοράς, δημιουργίας και ανάπτυξης του στίβου στο Λαγκαδά και τέλος η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις αθλητών και παραγόντων του συλλόγου.

Το παρόν στην εκδήλωση επίσης έδωσαν ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης π. Αναστάσιος, η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού κα. Γιαννακίδου Κυριακή, ο Περιφερειακός Σύμβουλος αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, κ. Ανατολίτης Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Παπαμιχαήλ Πτολεμαίος, τα μέλη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης κ.κ. Κεραμυδάς Γεώργιος, Κωνσταντινίδης Ηλίας και Ανδρεάδης Χαράλαμπος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Λαγκαδά κ.κ. Σισκούδης Αστέριος και Μισχόπουλος Απόστολος, ο Πρόεδρος της ΥΚΠΑΑΠ κ. Δεργιανλής Στυλιανός, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τουμπούλης Γεώργιος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα. Ειρήνη Μπόρα και κ.κ. Κυράνου Γεώργιος, Δανάς Μάρκος και Ηλίας Στόϊος, ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Λαγκαδά κ. Μοσχίδης Αθανάσιος, εκπρόσωποι Συλλόγων, πολλοί παράγοντες και φίλοι του Στίβου.

Το πρωί της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο Λαϊκός Δρόμος Υγείας με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία Λαγκαδά, αφιερωμένος στα 30 χρόνια ιστορίας και αθλητικής προσφοράς του Γυμναστικού Συλλόγου.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Δήμαρχος Λαγκαδά, ο οποίος αφού εξήρε την συνεισφορά του Γυμναστικού Συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας, ευχήθηκε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον για τους αθλητές του, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.
Αποτελέσματα Λαϊκού Δρόμου Υγείας Λαγκαδά:


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση