GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

4 -1 έχασε ο Παναργειακός από την Καλαμάτα

Με νίκη πέρασε η Καλαμάτα από το Άργος στο μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ ‘ Εθνικής αφού κατατρόπωσε τον Παναργε...


Με νίκη πέρασε η Καλαμάτα από το Άργος στο μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι του 6ου ομίλου της Γ ‘ Εθνικής αφού κατατρόπωσε τον Παναργειακό με 1-4 .
Η "Μαύρη Θύελλα" ξεκίνησε τη σημερινή αναμέτρηση έχοντας να αντιμετωπίσει το σοκ της ξαφνικής αδιαθεσίας του Χρήστου Καλαντζή. Η αναμέτρηση ξεκίνησε νωθρά και από τις 2 ομάδες με λίγες καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες.

Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου , είχαμε το ξέσπασμα του Θοδωρή Πούτσι , που με 2 γκολ στο 33ο λεπτό και στο 37ο έστειλε την Καλαματα στη ανάπαυλα του πρώτου μέρους να προηγείται με 0-2 παγώνοντας την εξέδρα των γηπεδούχων.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μετά από εκτέλεση κόρνερ ευτύχησαν να μειώσουν στο 50ο λεπτό με τον Αγγελόπουλο …
Πριν προλάβουν όμως να χαρούν ο νεοεισελθέντας Βασίλης Αθανασόπουλος (είχε περάσει ως αλλαγή 3 λεπτά πριν) με υπέροχο πλασέ έκανε το 1-3. Από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Μίλτου Γκόφα αμύνθηκαν αποτελεσματικά και στο 72ο λεπτό σε μια αντεπίθεση με τον Τσιμικλή σημείωσαν το 1-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην εκτός έδρας νίκη.
Με αυτή της τη νίκη η Καλαμάτα ξαναπαίρνει και πάλι τον τίτλο του φαβορί της κατηγορίας , κάτι που άφησε μόνη της , με το τραγικό ξεκίνημα της και τις 2 ήττες μέσα στην Καλαμάτα από αντιπάλους υποδεέστερους.
Ειδική μνεία αξίζει να γίνει στους φιλάθλους και των δύο αμάδων που δημιούργησαν μικροεπεισόδια στις κερκίδες κάτι που όμως δεν γενικεύθηκε χάρις στην άμεση επέμβαση της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση