GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο Νοσοκομείο Πάφου 52χρονος, 25χρονη και 20χρονος

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 52χρονος από την Πάφο, ο οποίος... παρασύρθηκ...

Σε σοβαρή κατάσταση διακομίσθηκε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου 52χρονος από την Πάφο, ο οποίος...
παρασύρθηκε και τραυματίστηκε χθες από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας , γύρω στις 17:15 χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος κάτοικος Πάφου, στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε 52χρονο από την Πάφο.

Ο 52χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Εναντίον του 43χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Εξάλλου, νεαρός οδηγός 20 ετών και 25χρονη συνοδηγός δεύτερου οχήματος τραυματίστηκαν χθες το βράδυ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ύστερα, από εμπλοκή τους σε δυστύχημα.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας ήταν 23:30 χθες βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος από την επαρχία Πάφου, στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και αφού χτύπησε διαδοχικά σε δύο δέντρα, στη συνέχεια εισήλθε εντός του δρόμου, όπου και ανατράπηκε.

Κατά την ανατροπή, το όχημα του 20χρονου συγκρούστηκε με δεύτερο όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 22χρονος με συνοδηγό 25χρονη.

Από το δυστύχημα ο 20χρονος εγκλωβίστηκε εντός του οχήματός του και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλάση πνεύμονα και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε η 25χρονη συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, η οποία έτυχε των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκε για νοσηλεία.

alithia.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση