GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Σύλληψη 57χρονου για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής ...

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 57χρονος για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης από τον 57χρονο, οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό διακριτική επιτήρηση και τον ακινητοποίησαν έξω από την οικία του.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια τσιγαριλίκια, συνολικού βάρους 2,04 γραμμαρίων, ενώ ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, κατά την οποία βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

- μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 11,71 γραμμαρίων,
- μείγμα καπνού και κάνναβης, συνολικού βάρους 2,59 γραμμαρίων και
- μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Πηγή: e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση