GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλειο σώμα χωρίς κόπο: Υιοθετήστε 5 απλές συνήθειες!

Δε χρειάζεται να κουράζεστε καθημερινά στο γυμναστήριο και να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας με εξαντλητικές δίαιτες αν θέλετε να χάσετε ...

Δε χρειάζεται να κουράζεστε καθημερινά στο γυμναστήριο και να ταλαιπωρείτε τον οργανισμό σας με εξαντλητικές δίαιτες αν θέλετε να χάσετε μερικά κιλά.



Μερικές απλές αλλαγές στην καθημερινότητά μας μπορούν να μας δώσουν εύκολα τα επιθυμητά αποτελέσματα.



1. Περισσότερη ορθοστασία: Μελέτη που πραγματοποίησε η Mayo Clinic έδειξε ότι τα υπέρβαρα άτομα ακολουθούν κατ’ εξοχήν την καθιστική ζωή. Συγκεκριμένα, οι πιο αδύνατοι συμμετέχοντες φάνηκε πως παρέμεναν δραστήριοι για 2,5 ώρες περισσότερο κάθε μέρα. Οι ποσότητες που αντιστοιχούν σε αυτό το χρόνο δραστηριότητας είναι 350.



2. Πράσινο τσάι: Το πράσινο τσάι έχει αποδειχθεί πως δυναμιτίζει το μεταβολισμό. Οι επιστήμονες δεν είναι βέβαιοι αν αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στην καφεΐνη ή στις κατεχίνες, όμως όποιος κι αν είναι ο λόγος το αποτέλεσμα είναι που μετράει!



3. Καθαρό σπίτι: Μπορεί οι δουλειές του σπιτιού να μην αναγνωρίζονται επίσημα ως μορφή άσκησης, όμως ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας υποστηρίζουν πως συνδέονται άμεσα με την καλή υγεία και την καλή φυσική κατάσταση των γυναικών. Η σχετική μελέτη έδειξε ότι οι γυναίκες με τα πιο καθαρά σπίτια είχαν και χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος.



4. Μαγείρεμα: Και μόνο η προετοιμασία του γεύματος μας βοηθά να κάψουμε θερμίδες! Παράλληλα όμως, όταν μαγειρεύουμε στο σπίτι ελέγχουμε την ποιότητα των συστατικών που καταναλώνουμε.



5. Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Μελέτη που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη έδειξε ότι τα άτομα που δε χρησιμοποιούν το αυτοκίνητο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις καταφέρνουν να «ξεφορτωθούν» 124 θερμίδες κάθε μέρα.



6. Κατοικίδιο: Σύμφωνα με βρετανική μελέτη, οι ιδιοκτήτες σκύλων έχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να παραμείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στις βόλτες και το παιχνίδι με το αγαπημένο τους κατοικίδιο.





πηγή:http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση