GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έπαιζαν τον παπά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κι άρπαξαν από ηλικιωμένους 6000 ευρώ

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, την 27-12-2013 στην οδό Μοναστηρίου τέσσερις άντρες ηλικ...


Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, την 27-12-2013 στην οδό Μοναστηρίου τέσσερις άντρες ηλικίας 45, 36, 28 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων... σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα, εγκληματικής οργάνωσης, ληστείας, διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, απάτης και παράβασης Νόμου Περί παιγνίων.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες, επί της οδού Μοναστηρίου, ένας εκ των συλληφθέντων (28 ετών) διενεργούσε το τυχερό παίγνιο «καρυδάκι – παπάς», ενώ οι έτεροι τρεις συνεργοί του, προσποιούμενοι τους παίκτες, πλησίασαν 71χρονο– παίχτη και χρησιμοποιώντας σωματική βία, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 470 ευρώ.
Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την παραπάνω Υπηρεσία προέκυψε ότι, οι συλληφθέντες κατά το χρονικό διάστημα Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου 2013, σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, έπειθαν ηλικιωμένα κυρίως άτομα, να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο παίγνιο και στη συνέχεια αφαιρούσαν από την κατοχή τους χρηματικά ποσά.
Συγκεκριμένα, κατά το προαναφερθέν χρονικό διάστημα αφαίρεσαν από την κατοχή τεσσάρων ατόμων (τριών ανδρών – μίας γυναίκας), το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.750 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί που την 27-12-2013 επιτηρούσαν τον χώρο κατά τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου. thestival.gr

1 σχόλιο

  1. Πέρα από τις στημένες δημοσκοπήσεις των διαπλεκομένων, Ο Σύριζα έχει μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και τα ποσοστά του είναι σχεδόν στο 30%. Αυτό που μένει, για να υπάρχει ισορροπία στο αντιμνημονιακό μέτωπο, είναι η ενίσχυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ώστε να αποτελέσουν ισχυρό παράγοντα σταθερότητας σε μια πιθανή κυβέρνηση Σύριζα- ΑΝΕΛ, που θα έχει ως στόχο την ανάκαμψη και της ελληνικής οικονομίας και των Ελλήνων. Γι' αυτό και προέχει για τους ΑΝΕΛ ( Καμμένο, Μαριά και Δημαρά ) να κάνουν άνοιγμα σε πατριωτικά κινήματα και κόμματα και να συζητήσουν τις προϋποθέσεις ενός μεγάλου δημοκρατικού, πατριωτικού μετώπου που θα συνεργαστεί σε θέματα οικονομίας με τον Σύριζα, αλλά και θα βάλει ορισμένες κόκκινες γραμμές σε εθνικά- θρησκευτικά θέματα. Η δυναμική παρουσία των ΑΝΕΛ είναι απαραίτητη γιατί η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στα όρια της διάλυσης και της εκλογικής εξαφάνισης και μπορεί να εξασφαλίσει μια σταθερή κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση