GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουτάρης: Το ρεύμα θα επανασυνδεθεί μέχρι τα Χριστούγεννα σε 63 νοικοκυριά

Στη διαβεβαίωση ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί η επανασύνδεση του ρεύματος σε 63 πολίτες που απευθύνθηκαν στο δήμ...

Στη διαβεβαίωση ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ολοκληρωθεί η επανασύνδεση του ρεύματος σε 63 πολίτες που απευθύνθηκαν στο δήμο Θεσσαλονίκης, προέβη ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης κατά την τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο.

Απαντώντας στην κριτική της μείζονος αντιπολίτευσης και των υπόλοιπων παρατάξεων για τον εορταστικό στολισμό της πόλης, είπε ότι ο δήμος δεν έχει λεφτά για τον εορταστικό στολισμό και ανέφερε «αυτή είναι η Θεσσαλονίκη, δεν μπορεί ο δήμος να κάνει πολλά».

Τέλος ο δήμαρχος εισηγήθηκε και το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε – κατά πλειοψηφία – την πιλοτική λειτουργία υπαίθριας αγοράς τύπου «γιουσουρούμ», την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου σε περιοχή κοντά στην οδό Νικηφόρου Ουρανού από τις 11 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου.
Η άδεια που παραχώρησε το δημοτικό συμβούλιο απευθύνεται σε μικροπωλητές, οι οποίοι ανέλαβαν τη δέσμευση να παραδώσουν το χώρο καθαρό.

Ο κ. Μπουτάρης πρότεινε η αγορά να ξεκινήσει να λειτουργεί, έως ότου τεθεί το θέμα στην Επιτροπή Διαβούλευσης, η οποία θα εξετάσει αναλυτικά όλα τα ζητήματα και θα αποφασίσει τη θεσμοθέτηση ή μη του παζαριού.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση