GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

7. MONO στο PRESS-GR: Ολόκληρη η απολογία-φωτιά του Κάντα. Τι λέει για Τσοχατζόπουλο, Σμπώκο και Γιάννο...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν εσείς, πήρατε 600.000 ευρώ για να μην ξανασχοληθείτε και φέρνετε αντιρρήσεις για το θέμα αυτό, τι κατά την άποψή σας πρέπει ν...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν εσείς, πήρατε 600.000 ευρώ για να μην ξανασχοληθείτε και φέρνετε αντιρρήσεις για το θέμα αυτό, τι κατά την άποψή σας πρέπει να έχουν λάβει όσοι εισηγήθηκαν και ενέκριναν το πρόγραμμα αυτό πάνω από εσάς, (Τραυλός - Παπαντωνίου) ή και κάτω από εσάς;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όταν δόθηκαν 600.000 ευρώ σε εμένα, ο οποίος έφυγα πριν την υπογραφή και υλοποίηση της σύμβασης ,με βάση τον κοινό νου θεωρώ απίθανο να μην πήραν παράνομες προμήθειες οι από πάνω μου που αναφέρατε και θεωρώ βέβαιο ότι αυτά τα ποσά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μου. Αυτό το συμπέρασμα εξάγεται με βάση την κοινή λογική χωρίς να μπορώ να κατονομάσω και να φέρω αποδείξεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Για τον Τσοχατζόπουλο όμως και το Σμπώκο, πριν μας είπατε ότι πέραν της κοινής λογικής σας, σας είχε μιλήσει και ο κύριος Αποστόλου για τις παράνομες αμοιβές του.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ναι έτσι είναι, ο Αποστόλου μου είπε όλα όσα έχω καταθέσει παραπάνω.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Αποστόλου σας είπε για τα ποσοστά προμήθειας στους ανωτέρω σε όσα προγράμματα ο Λιακουνάκος εκπροσωπούσε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Δεν μου έδωσε τέτοιες λεπτομέρειες και ούτε ποτέ μου ανέφερε συγκεκριμένο ποσό. Υποθέτω ότι ο Αποστόλου μου ανοίχθηκε για να μη φοβάμαι και να γνωρίζω ότι όλα είναι κανονισμένα σε επίπεδο ανώτερο από το δικό μου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν λέτε σε ανώτερο επίπεδο από το δικό σας, συμπεριλαμβάνετε τους υφυπουργούς ή και τους συμμετέχοντες στο ΚΥΣΕΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Εννοώ το Γενικό Διευθυντή και τον Υπουργό γιατί ο Υφυπουργός δεν έχει αρμοδιότητα στα εξοπλιστικά και το ΚΥΣΕΑ λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Θέλω να μας εξηγήσετε που τοποθετήσατε όλα αυτά τα μετρητά χρήματα, συνολικά 1.800.000 ευρώ, που λάβατε από τα τρία προγράμματα που προαναφέρατε.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τα χρήματα αυτά τα έβαζα σταδιακά σε θυρίδα στην Ελλάδα, στην ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και στη CITIBANK και στη συνέχεια τα έστελνα τμηματικά στους λογαριασμούς στο εξωτερικό μέσω των διαχειριστών μου στο εξωτερικό. Οι διαχειριστές ήταν ο Λυγινός και ο OSWALD στη DRESDNER BANK της Γενεύης,οι οποίοι έβγαλαν και τα περισσότερα χρήματα από τα μετρητά αυτά, αλλά και άλλοι όπως κάποιος MILER στη UBS, SMASTRIXT,αν θυμάμαι καλά το όνομά του στην τράπεζα UBS και αυτός. Ένα μεγάλο ποσό, που δεν μπορώ να προσδιορίσω, το έβγαλα σταδιακά και εγώ ο ίδιος.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Πως έβγαζαν έξω τα χρήματα αυτά οι διαχειριστές;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τις περισσότερες φορές τα έβγαζαν με τσάντες οι ίδιοι και τα κατέθεταν στους λογαριασμούς μου. Αποδείξεις άλλοτε μου έδιναν, άλλοτε όχι, αλλά αφού διαπίστωνα την πρώτη φορά ότι κατατίθετο το ποσό που τους έδινα, μετά υπήρχε εμπιστοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση