GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κλέφτες ...επέστρεψαν σε 81χρονη Τρικαλινή λίρες και χρήματα που είχαν κλέψει

Μία σπάνια περίπτωση φέρνει στο φως της δημοσιότητας... το trikalanews.gr που αφορά κλοπή και εξαπάτηση ηλικιωμένης στα Τρίκαλα. Όπως α...

Μία σπάνια περίπτωση φέρνει στο φως της δημοσιότητας... το trikalanews.gr που αφορά κλοπή και εξαπάτηση ηλικιωμένης στα Τρίκαλα.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr όλα ξεκίνησαν την προηγούμενη Πέμπτη το απόγευμα όταν 2 συνομήλικοι δράστες έβαλαν στο … «στόχαστρο» μονοκατοικία που διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι στην Ελάτη Τρικάλων.

Μόλις οι δύο 24χρονοι δράστες αντιλήφθηκαν ότι ο παππούς έλειπε από το σπίτι και ήταν μόνη της η 81χρονη σύζυγος του, αποφάσισαν να εφαρμόσουν το σχέδιο τους.

Ο ένας δράστης χτύπησε το κουδούνι και προσπαθούσε να πείσει την ηλικιωμένη να της πουλήσει χαρτικά ενώ ο συνεργός του μπήκε από το παράθυρο της κουζίνας στο σπίτι.

Κατά την διάρκεια που η ηλικιωμένη ήταν απασχολημένη ο ένας δράστης έκλεψε 10.900 ευρώ, 19 λίρες και συμβολαιογραφικά έγραφα και στην συνέχεια εξαφανίστηκε μέσα στο σκοτάδι.

Όταν η 81χρονη αντιλήφθηκε, τι της είχε συμβεί, ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πύλης όπου συνέλεξαν αποτυπώματα και στοιχεία προκειμένου να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.

Ύστερα από εκτεταμένες έρευνες και αναζητήσεις των Αστυνομικών, ο κλοιός για τους 2 δράστες έσφιγγε με αποτέλεσμα με το πέρας του αυτοφώρου να … «αναγκαστούν» να μεταβούν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύλης και να παραδώσουν στο ηλικιωμένο ζευγάρι στο ακέραιο τόσο το χρηματικό ποσό, όσο και τις 19 λίρες.

Η ηλικιωμένη δεν είχε λόγια πως να ευχαριστήσει τους Αστυνομικούς που κατάφεραν να τους …επιστέψουν τις οικονομίες μιας ζωής ενώ έδωσε …συγχώρεση στους 2 νεαρούς δράστες και τους προέτρεψε να μην ξανακάνουν παρανομίες και να πάνε το συντομότερο δυνατών στην εκκλησία.

Για τους 2 δράστες σχηματίστηκε από την Αστυνομία δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη κλοπή και αφέθηκαν ελεύθεροι. trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση