GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τη Δευτέρα η τρίτη μεταφορά Ιατρικών Αποβλήτων

Με την αποστολή στο εξωτερικό του τρίτου κατά σειρά φορτίου, συνεχίζεται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.30 από τον ΕΔΣΝΑ η ...


Με την αποστολή στο εξωτερικό του τρίτου κατά σειρά φορτίου, συνεχίζεται τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12.30 από τον ΕΔΣΝΑ η διαδικασία διασυνοριακής μεταφοράς των παλαιών τεφρών του Αποτεφρωτήρα Επικινδύνων Ιατρικών Αποβλήτων.

Οι συγκεκριμένες ποσότητες που ανέρχονται συνολικά σε 1.350 τόνους είχαν παραχθεί κατά το χρονικό διάστημα 2002-2007 και έκτοτε παρέμεναν αποθηκευμένες στην Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Διαχείρισης Απορριμμάτων στη Φυλή.

Οι ποσότητες των τεφρών ανασυσκευάζονται σε ειδικούς σάκους με την προβλεπόμενη σήμανση, φορτώνονται σε containers και οδηγούνται στο λιμάνι του Πειραιά από όπου μεταφέρονται σε ειδικές εγκαταστάσεις στην Πορτογαλία.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ανασυσκευασίας και μεταφοράς τηρούνται αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Ήδη έχουν μεταφερθεί στο εξωτερικό περισσότεροι από 300 τόνοι της παλαιάς τέφρας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση