GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΥΠΕΣ: Οικονομική «ένεση» 9,5 εκατ. ευρώ για τη μεταφορά μαθητών

Το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει το ποσό των 9.598.500 ευρώ στις Περιφέρειες της χώρας, ως εξόφληση της συνολικής δαπάνης γι...

Το υπουργείο Εσωτερικών κατανέμει το ποσό των 9.598.500 ευρώ στις Περιφέρειες της χώρας, ως εξόφληση της συνολικής δαπάνης για τη μεταφορά μαθητών του σχολικού έτους 2012-2013.

Τα ανωτέρω ποσά, θα αποδοθούν στις δικαιούχους Περιφέρειες, με χρηματική εντολή του υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Όπως επισημαίνεται στην απόφαση, που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λ. Γρηγοράκος, στην περίπτωση που μετά την εξόφληση του συνόλου των δαπανών μεταφοράς μαθητών σχολικού έτους 2012-2013 προκύψουν αδιάθετα ποσά, αυτά μπορούν να διατεθούν για αντίστοιχες δαπάνες μεταφοράς μαθητών του επόμενου σχολικού έτους 2013-2014, υπό την προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί η έγγραφη ενημέρωση της Διεύθυνσής μας για το ύψος των ποσών αυτών.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση