GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έγκυος μπαλαρίνα συνεχίζει να χορεύει στον 9ο μήνα!

Η μπαλαρίνα Mary Helen Bowers ετοιμάζεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Κι όμως. Δεν σταμάτησε καθόλου να χορεύει με χάρη και απίσ...


Η μπαλαρίνα Mary Helen Bowers ετοιμάζεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Κι όμως. Δεν σταμάτησε καθόλου να χορεύει με χάρη και απίστευτη ικανότητα όλους αυτούς τους 9 μήνες.

Η Mary Helen Bowers, η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την εταιρεία Ballet Beautiful και που βοηθάει όλα τα υπέροχα μοντέλα της Victoria's Secret να είναι πάντα σε απίστευτη φόρμα, θα γίνει μαμά, όπως εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Η ίδια ωστόσο έχει μια ιδιαιτερότητα.

H 33χρονη διάσημη μπαλαρίνα δε σταμάτησε να χορεύει μπαλέτο τους τελευταίους 9 μήνες. Η Mary Helen, που δούλεψε και με την Natalie Portman για τον ρόλο της στον «Μαύρο Κύκνο», συνέχισε το μπαλέτο με την έγκριση του γιατρού της και σύμφωνα με την ίδια, επρόκειτο για μια απίστευτη εμπειρία που την βοήθησε σε πολλές "άσχημες" στιγμές της εγκυμοσύνης. Μάλιστα ανέβασε όλη αυτή την περίοδο πάρα πολλές φωτογραφίες, τις οποίες μοιράστηκε με τους φίλους της στο instagram. Δείτε παρακάτω κάποιες από αυτές!
mama365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση