GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aγωγή του Δήμαρχου Kεφαλονιάς κατά του kefaloniapress.gr!

Την ερχόμενη εβδομάδα, ημέρα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, εκδικάζεται στο Αργοστόλι η αγωγή του Δήμαρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση σε βά...

Την ερχόμενη εβδομάδα, ημέρα Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013, εκδικάζεται στο Αργοστόλι η αγωγή του Δήμαρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση σε βάρος του www.kefaloniapress.gr και της διαχειρίστριάς του Ελένης Δ. Χιόνη.
Στην αγωγή ο Δήμαρχος ζητά να καταβληθούν 100.000 ευρώ επί απειλή προσωπικής κράτησης ενός έτους.
Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης στην αγωγή του ισχυρίζεται ότι ψευδώς το www.kefaloniapress.grανάρτησε -μετά από ρεπορτάζ- ότι στις 9/8/2013, αποδοκιμάστηκε στο στάδιο Αργοστολίου κατά την έναρξη συναυλίας αφιερωμένης στον Μίκη Θεοδωράκη, με εκφράσεις «πάρτον – πάρτον». Η συναυλία για τον Μίκη Θεοδωράκη με πολλά απρόοπτα (Klik για να διαβάσετε το ρεπορταζ)
Στην αγωγή του ο Δήμαρχος αναφέρει –μεταξύ των άλλων - επί λέξει:




Χάριν της αλήθειας, για την προστασία της ελευθερίας του τύπου και των δικαιωμάτων των δημοσιογράφων και των πολιτών που δημοσιογραφούν μέσω sites , χωρίς διάθεση ή πρόθεση να θίξουμε τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση, αναγκαζόμαστε να αναρτήσουμε ερασιτεχνικό βίντεο της εκδήλωσης, χωρίς να επιθυμούμε να το σχολιάσουμε περαιτέρω.
(Τα πρόσωπα στο video προστατεύονται με mosaic λόγω της ειδικής νομοθεσίας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση