GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κaυτά φιλιά και αγκαλιές για τον Ορέστη Τζιόβα με τη νέα του σύντροφο

Σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του entertv τον Ορέστη Τζιόβα. Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμι...


Σε πρόσφατη βραδινή του έξοδο συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός του entertv τον Ορέστη Τζιόβα.
Ο γοητευτικός ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα του Πάνου Μουζουράκη στο Fuzz μαζί με την σύντροφο του και τους καλούς του φίλους Τάσο Ιορδανίδη και Θάλεια Ματίκα.
Το νεαρό ζευγάρι δεν έκρυψε τον έρwτα του και την αγάπη του καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς με τον γνωστό ηθοποιό να είναι ιδιαίτερα διαχητικός με την όμορφη αγαπημένη του.
Ο Ορέστης Τζιόβας δεν συνηθίζει να εκτίθεται και πολύ στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όπως έχει δηλώσει σε αρκετές συνεντεύξεις του δεν του αρέσει να μοιράζεται την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του.
Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού τον …τσάκωσε με την αγαπημένη του σύντροφο σε τρυφερά τετ-α-τετ σε κοινή τους έξοδο.
Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται ότι είναι και πάλι ερωτευμένος και δεν διστάζει να κυκλοφορεί με το νέο του αμόρε και μάλιστα να ανταλλάσσει και τρυφερά φιλιά και αγκαλιές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση