GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απειλή για βόμβα σε αεροσκάφος της Air France

Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο ν` αναχωρήσει χθες το βράδυ από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση απ...

Αεροσκάφος της Air France που επρόκειτο ν` αναχωρήσει χθες το βράδυ από το Καράκας για το Παρίσι εκκενώθηκε ύστερα από προειδοποίηση από τις γαλλικές αρχές για το... ενδεχόμενο να έχει τοποθετηθεί σ` αυτό βόμβα, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών και Δικαιοσύνης της Βενεζουέλας.

"Ελάβαμε πληροφορίες από τις γαλλικές υπηρεσίες πληροφοριών για το ενδεχόμενο να υπάρχει βόμβα σε πτήση από το Καράκας για το Παρίσι ή από το Παρίσι για το Καράκας", δήλωσε ο Μιγκέλ Ροντρίγκεζ Τόρες στη δημόσια τηλεόραση.

Το αεροσκάφος επρόκειτο ν` απογειωθεί από το αεροδρόμιο Μαϊκετία του Καράκας στις 19:25 τοπική ώρα. Η πτήση αναβλήθηκε μετά το σήμα συναγερμού που σήμανε η Γαλλία.

Μια 65μελής ομάδα της υπηρεσίας πληροφοριών Σεμπίν επιστρατεύτηκε για να ερευνήσει εξονυχιστικά το αεροσκάφος και το αεροδρόμιο. "Θα ελέγξουμε το αεροσκάφος και η πτήση θα επαναπρογραμματιστεί. Για το λόγο αυτό ζητούμε συγνώμη από τους επιβάτες, αλλά έχουμε καθήκον να φροντίσουμε για την ασφάλειά τους", πρόσθεσε ο υπουργός.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση