GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Amanda Seyfried: «Είμαι και θα είμαι eρωτευμένη με τον πρώην μου»

Αν και είχε ειδύλλια με ορισμένους από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood, όπως... ο Ryan Phillippe και ο Josh Hartnett, η A...


Αν και είχε ειδύλλια με ορισμένους από τους πιο γοητευτικούς άντρες στο Hollywood, όπως... ο Ryan Phillippe και ο Josh Hartnett, η Amanda Seyfried, εξομολογείται ότι δεν πρόκειται να βγάλει ποτέ από τη ζωή της τον πρώην της Dominic Cooper.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε: «Αγαπιόμαστε. Θα είναι για πάντα στη ζωή μου, ανεξαρτήτως τι πιστεύουν οι μελλοντικές σχέσεις του ή ακόμη και η γυναίκα που θα παντρευτεί. Κι εγώ δεν πρόκειται ποτέ να είμαι με κάποιον που δεν δέχεται τη σχέση μου μαζί του» και συνέχισε:

«Δεν είναι διάσημος, δεν ανήκει στη βιομηχανία του θεάματος και τον ξέρω από τα 16 μου. Είμαι από τότε eρωτευμένη μαζί του και πολλές φορές τον σκέφτομαι ως τον πατέρα των παιδιών μου. Αυτό όμως φαντάζει πολύ μακρινό αυτή τη στιγμή που μιλάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση