GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση...

Οριακό προβάδισμα 0,8% καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ σε δημοσκόπηση που διενήργησε η Κάπα Research για λογαριασμό του κυριακάτικου Β...

Οριακό προβάδισμα 0,8% καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ σε δημοσκόπηση που διενήργησε η Κάπα Research για λογαριασμό του κυριακάτικου ΒΗΜΑτος.
Στα ύψη βρίσκεται ωστόσο η αδιευκρίνιστη ψήφος, η οποία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, αναδεικνύεται σε ...πρώτη δύναμη.
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές:
O ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της ΝΔ με ποσοστό 22,5% έναντι 21,7% αντίστοιχα. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, το ΚΚΕ με 5,3% και οι ΑΝΕΛ με 4%.
Εκτός βουλής μένει η Δημοκρατική Αριστερά (2,8%), ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος κινείται στο 19,4%.
Τα ποσοστά των κομμάτων για τις ευρωεκλογές διαμορφώνονται ως εξής:
ΣΥΡΙΖΑ 19,7%
ΝΔ 18,6%
Χρυσή Αυγή 7,1%
ΠΑΣΟΚ 5%
ΚΚΕ 4,9%
ΑΝΕΛ 3,8%
ΔΗΜΑΡ 2,5%
Αδιευκρίνιστη ψήφος 28,2%
Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να διατηρεί προβάδισμα και στην παράσταση νίκης με 44,6% έναντι 38,5% της ΝΔ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται σε καταλληλότητα για την πρωθυπουργία με ποσοστό 42,8% έναντι 34,5% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας.

3 σχόλια

  1. ΑΣΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΗ,ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΆΦΟΥΝ!!!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...

    ΔΙΑΦΥΛΆΞΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ρόλος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ( Καμμένος- Δημαράς- Μαριάς ) στη πολιτική σταθερότητα στη χώρα, τώρα που ο Σύριζα έχει καθαρό προβάδισμα άνω των 5 μονάδων από την καταρρέουσα ΝΔ, είναι πολύ σημαντική. Η δημιουργία ενός ευρύτερου συμμαχικού δημοκρατικού πατριωτικού μετώπου ( με τη συμμετοχή ακόμα και όσων αποστασιοποιήθηκαν από τους ΑΝΕΛ ) θα αποτελέσει ένα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας που θα οδηγήσει σε μια ισχυρή συγκυβέρνηση Σύριζα με τους ΑΝΕΛ, με στόχο την ανόρθωση της οικονομίας, αλλά ταυτοχρόνως η παρουσία των ΑΝΕΛ θα διασφαλίσει ευρύτερη αποδοχή της κυβέρνησης σε όλους τους πολιτικούς χώρους, ενώ θα μπουν κόκκινες γραμμές που θα ησυχάσουν όσους ανησυχούν για τη πορεία των εθνικών και θρησκευτικών θεμάτων. Μία ευρύτερη δημοκρατική πατριωτική συμμαχία με τους ΑΝΕΛ θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για δυναμική αλλαγή στο χώρο της οικονομίας. Η ΝΔ ως τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές ( πίσω από τη Χ.Α ) και το βενιζελοπασοκ στα όρια του 3% και η Δημαρ στο 1,5 % δεν αποτελούν πλέον παράγοντα σταθερότητας, ενώ ελάχιστοι από τους σημερινούς βουλευτές τους θα είναι στη νέα Βουλή και ευρωβουλή. Αναμένεται επίσης μεγάλη συντριβή τους στους δήμους και στις περιφέρειες. Όσο υπάρχει Στουρνάρας και αβάσταχτη φορομπηχτική πολιτική, τόσο τα ποσοστά των Σύριζα, Χρ.Α και ΑΝΕΛ θα είναι στα ύψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση