GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι ή όχι ο Βαρβιτσιώτης;

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ “ΣΠΑΝΕ” ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ! Είναι ή όχι ο Βαρβιτσιώτης; Η αποκάλυψη έρχεται στα πλαίσια της εσωκομματ...

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΑ “ΣΠΑΝΕ” ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ!
Είναι ή όχι ο Βαρβιτσιώτης;
Η αποκάλυψη έρχεται στα πλαίσια της εσωκομματικής διαμάχης εντός της ΝΔ, προκειμένου να καταφέρουν κάποιοι να αναρριχηθούν στους υπουργικούς θώκους.
Παρόλα αυτά διατηρεί την αξία της, αφού πρώτον η πληροφόρηση έρχεται εκ των έσω και δεύτερον επειδή αναδεικνύει την αναλγησία των κυβερνώντων.
Είδαμε τις προηγούμενες ημέρες την έκτακτη υπουργική σύσκεψη και την Κοινή Υπουργική Απόφαση που εκδόθηκε σχετικά με την αιθαλομίχλη. Οι υπουργοί Στουρνάρας, Γεωργιάδης και Μανιάτης συσκεφθήκανε σχετικά με το ζήτημα. Εν τέλει αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να πέσει η τιμή του πετρελαίου. Αντ’ αυτού αποφάσισαν να κηρύξουν στρατιωτικό νόμο, με απαγόρευση κυκλοφορίας, κλείσιμο υπηρεσιών κ.α. παρόμοια.
Την ίδια ώρα που οι ανάλγητοι υπουργοί της συγκυβέρνησης εκδίδουν τέτοια μέτρα, ενώ οι Έλληνες παγώνουν, διαβάζουμε ότι ένας υπουργός βρέθηκε στα μπουζούκια, όπου ξόδεψε χιλιάρικα σε λουλούδια και «σπασμένα». Διαβάζουμε στο σαμαρικό antinews:
Ο εν λόγω υπουργός, λοιπόν, λένε αυτόπτες μάρτυρες, έκανε μεγάλη «ζημιά» στο μαγαζί. Με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο έριξε μια απίστευτη ποσότητα λουλουδιών προς την τραγουδίστρια και την παρέα του. Μάλιστα έδειχνε να αδιαφορεί για τις επικριτικές ματιές που του έριχναν θαμώνες του καταστήματος οι οποίοι σχολίαζαν:«Ο υπουργός ξοδεύει χιλιάρικα για λουλούδια την ώρα που συζητάμε αν ο κόσμος θα παγώσει ή όχι».
Εμείς θα ρωτήσουμε ευθέως τον υπουργό Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αν είναι αυτός που πέταγε τα αμέτρητα καλαθάκια με λουλούδια στην Πάολα και στον συνοδό του.

1 σχόλιο

  1. Γεματο ητανε το κεντρο χθες στην παραλιακη, με τον τραγουδιστη να τραγουδαει:
    "Κριση; Υπαρχει κριση";!
    Καρφιτσα δεν επεφτε μεσα στο κεντρο και οι τραγουδιστες πατουσαν επανω στα λουλουδια, που ειχαν σκεπασει το πατωμα!
    Αληθεια: Υπαρχει κριση;! Για ποιους, αραγε;!
    . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση