GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θήβα: Μοίραζε δόσεις ηρωίνης σε τοξικομανείς

Είχε μοιράσει τις δόσεις της ηρωίνη και ήταν έτοιμος να βγει στα στέκια των τοξικομανών στη Θήβα για να βρει τους «πελάτες» του, ένα...


Είχε μοιράσει τις δόσεις της ηρωίνη και ήταν έτοιμος να βγει στα στέκια των τοξικομανών στη Θήβα για να βρει τους «πελάτες» του, ένας 36χρονος Έλληνας που όμως δεν πρόλαβε… Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Ασφαλείας έβαλαν τέλος στη δράση του.
Οι αστυνομικοί τον βρήκαν να κινείται ύποπτα στους δρόμους της πόλης και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Κατά τη σωματική έρευνα στην οποία τον υπέβαλαν, βρήκαν στις τσέπες του όχι μια ή δυο, αλλά… δώδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 2,4 γραμμάρια ηρωίνης. Ο διακινητής συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Στην Καρδίτσα
Εφοδιασμένος με μια σακούλα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 34,5 γραμμαρίων ήταν ένας 49χρονος Σέρβος που συνελήφθη στον Παλαμά Καρδίτσας από αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι είχαν πληροφορίες γι’ αυτόν και έκαναν έρευνα στο σπίτι του. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Στη Μαγνησία
Υπό διακριτική παρακολούθηση είχαν θέσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών έναν 57χρονο, ύστερα από πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών και τον ακινητοποίησαν έξω από το σπίτι του στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν δύο τσιγαριλίκια, ενώ στα δωμάτια ο εκπαιδευμένος σκύλος ανακάλυψε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 11,71 γραμμαρίων, ένα μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 2,59 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 57χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Γεματο ητανε το κεντρο χθες στην παραλιακη, με τον τραγουδιστη να τραγουδαει:
    "Κριση; Υπαρχει κριση";!
    Καρφιτσα δεν επεφτε μεσα στο κεντρο και οι τραγουδιστες πατουσαν επανω στα λουλουδια, που ειχαν σκεπασει το πατωμα!
    Αληθεια: Υπαρχει κριση;! Για ποιους, αραγε;!
    . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση