GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συν δύο στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό για την Πρωτοχρονιά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους ...

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό για την Πρωτοχρονιά στους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους χαριζόταν την παραμονή.

Το πρόγραμμα στην πρωινή (γιατί θα ακολουθήσει και απογευματινή) προπόνηση της τελευταίας μέρας του 2013 ήταν ιδιαίτερα δυνατό αφού την Κυριακή έρχεται το δύσκολο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (15:00).

Σε αυτό συμμετείχαν οι Αμπντούλ Ατζαγκούν και Διαμαντής Χουχούμης, που επέστρεψαν από την εορταστική άδεια που είχαν, ενώ αναμένεται ο Αντριάν Μπαλμπόα.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον κόουτς του «τριφυλλιού», που υπολογίζει για την ενδεκάδα τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση του, ενώ θέση στην αποστολή αναμένεται να έχει ο Εμίρ Μπαϊράμι.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση