GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Στα χέρια του Ολυμπιακού η μεταγραφή στη Νιούκαστλ»

Ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κολοτσίνι στο κέντρο άμυνας της Νιούκαστλ προβάλλεται ο Κώστας Μανωλάς από αγγλικά δημο...

Ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Κολοτσίνι στο κέντρο άμυνας της Νιούκαστλ προβάλλεται ο Κώστας Μανωλάς από αγγλικά δημοσιεύματα.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην υπόθεση μιλώντας στην ιστοσελίδα «tyneandwear.sky.com» και τόνισε ότι είναι καθαρά θέμα των «ερυθρολεύκων» το πώς θα τη χειριστούν.

«Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με το θέμα, μόνο ό,τι διαβάζω στις εφημερίδες. Ανήκω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβολαίου με τον σύλλογο, οπότε είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θέλει να συμβεί το οτιδήποτε με την Νιούκαστλ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο», φέρεται να έχει δηλώσει ο Μανωλάς, ενώ η επίσημη θέση του Ολυμπιακού μεταφέρεται στην ιστοσελίδα μέσα από τον Πιέρ Ισά, ο οποίος τόνισε πως τα περί ενδιαφέροντος της Νιούκαστλ είναι απλά εικασίες.

«Ο Μανωλάς είναι πολύ χαρούμενος στην ομάδα και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει ενδιαφέρον για πολλούς παίκτες μας, ωστόσο την δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες, θέλουμε να κρατήσουμε όλους τους καλύτερους ποδοσφαιριστές μας. Όλοι οι παίκτες μας είναι ευχαριστημένοι εδώ στον σύλλογο. Τα περί Μανωλά και Νιούκαστλ είναι απλά και μόνο εικασίες» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ισά.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση