GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση με τον Αρχηγό του Λ.Σ.

Σας γνωρίζουμε ότι χθες 18-12-2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του... νέου Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Σε αυτή την πρώτ...


Σας γνωρίζουμε ότι χθες 18-12-2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του... νέου Δ.Σ. της ΠΕΑΛΣ με τον Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Σε αυτή την πρώτη, εθιμοτυπικού χαρακτήρα, συνάντηση με την στρατιωτική ηγεσία, τέθηκαν και πάλι όλα τα ζέοντα θέματα που απασχολούν τα στελέχη.

Ζητήσαμε από τον κ. Αρχηγό να σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την διαφύλαξη του θεσμικού ρόλου του Αξιωματικού, ιδιαίτερα αυτή τη χρονική περίοδο, που κατακτήσεις και δικαιώματα καταπατούνται, επιβαρύνοντας το ανθρώπινο δυναμικό σε προσωπικό και υπηρεσιακό επίπεδο.

Από την πλευρά του ο κ. Αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί στο πλευρό των συναδέλφων, εντείνοντας τις προσπάθειές του για την επίλυση των προβλημάτων.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ pealsblog.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση