GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικος επιδειξίας συνελήφθη στη Λαμία

Οι ορμόνες ενός νεαρού έφηβου είχαν χτυπήσει «κόκκινο» και βγήκε στους δρόμους της Λαμίας για να το… επιδείξει, κατά προτίμηση στις ...


Οι ορμόνες ενός νεαρού έφηβου είχαν χτυπήσει «κόκκινο» και βγήκε στους δρόμους της Λαμίας για να το… επιδείξει, κατά προτίμηση στις περαστικές γυναίκες οι οποίες ταράχτηκαν μόλις τον είδαν καθώς δεν ήξεραν τι άλλο ήταν διατεθειμένος να κάνει!
Οι καταγγελίες για το νεαρό επιδειξία που έδειχνε με προκλητικό τρόπο τα γεννητικά του όργανα, διαδέχονταν η μια την άλλη στο κέντρο επιχειρήσεων της τοπικής Αστυνομίας, οι άνδρες της οποίας άρχισαν να τον αναζητούν και δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν, αφού είχε πρόθεση να συνεχίσει να παρενοχλεί όποια γυναίκα έβρισκε μπροστά του!
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 16χρονο Έλληνα που κατοικεί στην πόλη και, αφού πέρασε τη νύχτα σε ένα κελί στα κρατητήρια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Ρε κλώσσες τι παίρνατε την αστυνομία?
    Να ήταν κανένας μεσήλικας ή κωλόγερος να το καταλάβω, κανονικά έπρεπε να χαίρεστε που είδαυε και κάτι φρέσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση