GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καβάλα: Ντυνόταν με κλεμμένα ρούχα

Να φτιάξει την γκαρνταρόμπα του χωρίς να ξοδέψει δεκάρα, ήθελε ένας 38χρονος από το Αζερμπαϊτζάν που έπαινε στα καταστήματα της Καβά...


Να φτιάξει την γκαρνταρόμπα του χωρίς να ξοδέψει δεκάρα, ήθελε ένας 38χρονος από το Αζερμπαϊτζάν που έπαινε στα καταστήματα της Καβάλας παριστάνοντας τον πελάτη και έβγαινε υπερβολικά ντυμένος με κλεμμένα ρούχα κάτω από αυτά που φορούσε όταν μπήκε!
Όμως, οι υπάλληλοι του δεύτερου μαγαζιού τον αντιλήφθηκαν και κάλεσαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του Αζέρου τα κλεμμένα εμπορεύματα και τα επέστρεψαν στους δικαιούχους τους.
Ο αλλοδαπός δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.
*** Δεν άργησε καθόλου να φτάσει στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου ένας 34χρονος που μπήκε στο Δικαστικό Μέγαρο της πόλης με σκοπό να κλέψει! Άρπαξε χρήματα μέσα από την τσάντα μιας υπαλλήλου που βρήκε σε ένα γραφείο ενώ η ιδιοκτήτριά της έλειπε, αλλά έγινε αντιληπτός, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος των χρημάτων, τα οποία αποδόθηκαν στην υπάλληλο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση