GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλεία: Σημαντικές οι καταστροφές στις υποδομές του Δήμου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

Σημαντικές οι καταστροφές που άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε πριν από λίγες ημέρες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστ...

Σημαντικές οι καταστροφές που άφησε πίσω του το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε πριν από λίγες ημέρες περιοχές του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Διονύση Μπαλιούκο, τα συνεργεία συνεχίζουν τις προσπάθειες προκειμένου ν’ αποκαταστήσουν τις ζημιές, ενώ παράλληλα ο Δήμος έχει διαθέσει ιδίους πόρους άνω των 340.000 ευρώ. Επίσης, εργολάβοι επιχειρούν να διατηρήσουν τις υποδομές που επλήγησαν, αποκαθιστώντας τις ζημιές.

Βάρος δίνεται στα προβλήματα που προέκυψαν στις υποδομές ύδρευσης και οδοποιίας προκειμένου να διατηρηθούν ασφαλείς οι οδοί που συνδέουν τις Τοπικές Κοινότητες και τους οικισμούς με την έδρα, αλλά και να διευκολυνθεί η πρόσβαση των δημοτών στις καλλιέργειες και τις παραγωγικές τους μονάδες.

Βοήθεια σε αναξιοπαθούντες δημότες!

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων για παροχή βοήθειας σε αναξιοπαθούντες δημότες και νοικοκυριά εν όψει εορτών αλλά και για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την οικονομική κρίση, την μειωμένη παραγωγή, κυρίως ελαιολάδου λόγω των ζημιών που προκλήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα (χαλαζόπτωση, ανεμοθύελλα κ.λπ.).

Η παροχή βοήθειας αφορά είδη ρουχισμού και είδη καθαριότητας, ενώ εξετάσθηκε η δυνατότητα παροχής και ειδών διατροφής σε σχέση με το ασφυκτικό θεσμικό πλαίσιο που διέπει την οικονομική διαχείριση των ΟΤΑ.

Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας

Είκοσι τρεις εργαζόμενοι εντάχθηκαν στις υπηρεσίες του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων και συγκεκριμένα στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, δίνοντας έτσι ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών και ακραίων φαινομένων που έπληξαν την περιοχή.
patrisnews.com



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση