GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι εξασφάλιζε φως κλέβοντας τη Δ.Ε.Η.

Με μια αυτοσχέδια πατέντα που είχαν τοποθετήσει στο κιβώτιο του μετρητή της Δ.Ε.Η., είχε εξασφαλίσει για καιρό τη δωρεάν ηλεκτροδότη...


Με μια αυτοσχέδια πατέντα που είχαν τοποθετήσει στο κιβώτιο του μετρητή της Δ.Ε.Η., είχε εξασφαλίσει για καιρό τη δωρεάν ηλεκτροδότηση του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή του Κιλελέρ ένα ζευγάρι που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας.
Στην εξιχνίαση της ρευματοκλοπής οδήγησε τους αστυνομικούς ο έλεγχος που έκανε ένα συνεργείο του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.) στο σπίτι. Έτσι εντοπίστηκε η παραβίαση του κιβωτίου στο δίσκο περιστροφής του οποίου οι δράστες είχαν τοποθετήσει ένα ξένο σώμα, ώστε να μην καταγράφει ο μετρητής την ηλεκτρική ενέργεια που κατανάλωναν.
Ο 72χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν βρισκόταν εκεί κατά τη διάρκεια της έρευνας και αναζητείται. Συνελήφθη, όμως, η 67χρονη σύζυγός του που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ο οποίος της άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση