GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρωτοβουλία για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος με συνεργεία του Δήμου Σαλαμίνας

Μετά από τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν κατά την πρώτη συνεδρίαση της... τετραμελούς επιτροπής για την επανασύνδεση με τη ΔΕΗ των δ...


Μετά από τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν κατά την πρώτη συνεδρίαση της... τετραμελούς επιτροπής για την επανασύνδεση με τη ΔΕΗ των δημοτών που είναι ενταγμένοι στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου, ο Δήμος Σαλαμίνας αποφάσισε να προβεί με δική του πρωτοβουλία στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος για δύσκολες περιπτώσεις σαν κι αυτές. Με αυτή την πρωτοβουλία σκοπεύουμε να αποτρέψουμε καταστάσεις που δεν τιμούν την αξιοπρέπεια, τον πολιτισμό και την κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας με δικά του συνεργεία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Σαλαμίνας έχει ήδη προχωρήσει στην επανασύνδεση του ρεύματος της οικίας μιας οκταμελούς άπορης οικογένειας η οποία πληρούσε τα σχετικά κριτήρια.

Κλείνοντας θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε για άλλη μια φορά ότι ο Δήμος Σαλαμίνας στέκεται αλληλέγγυος απέναντι στα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την κοινωνία και δημιουργούν προβλήματα διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση