GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσωπικότητα της χρονιάς ο Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ έβαλε τέλος σε μία προσμονή 77 ετών για ένα ολόκληρο έθνος κατακτώντας το καλοκαίρι το Γουίμπλεντον. Έτσι ή...

Ο Άντι Μάρεϊ έβαλε τέλος σε μία προσμονή 77 ετών για ένα ολόκληρο έθνος κατακτώντας το καλοκαίρι το Γουίμπλεντον. Έτσι ήταν μάλλον αναμενόμενη η ανάδειξή του σε κορυφαία προσωπικότητα του βρετανικού αθλητισμού για το 2013 από το BBC.

Ο Σκωτσέζος τενίστας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τους υπόλοιπους εννιά συνυποψήφιούς του, τους Σεν Μπεν Έινσλι (ιστιοπλοΐα), Ίαν Μπελ (κρίκετ), Χάνα Κόκροφτ (στίβος, Παραολυμπιακοί Αγώνες), Μο Φάρα (στίβος), Κρις Φρουμ (ποδηλασία), Λέι Χάλφπένι (ράγκμπι), Αρ ΜακΚόι (ιππασία), Κριστίν Ογουρουόγκου (στίβος) και Τζάστιν Ρόουζ (γκολφ).

«Έχω πολλούς να ευχαριστήσω, αλλά πρώτα την οικογένειά μου. Πολλοί εξ’ αυτών είναι ανάμεσα στο κοινό. Με υποστηρίζουν από όταν ήμουν παιδί, έχουν κάνει πολλές θυσίες για εμένα. Δεν θα μπορούσα να είχα κάνει τίποτα χωρίς αυτούς. Η ομάδα μου είναι εξίσου πάντα στο πλευρό μου. Ούτε χωρίς αυτούς, θα είχα καταφέρει κάτι σημαντικό. Τους ευχαριστώ όλους. Και φυσικά τον κόσμο που με ψήφισε. Ξέρω πως πολλές φορές δεν είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε μέσω βιντεομηνύματος από το Μαϊάμι όπου βρίσκεται ο Μάρεϊ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση