GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Ελεύθερος και ο τρίτος φαντάρος που κατηγορείται για ληστείες

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε τελικά και ο 21χρονος στρατιώτης (τρίτος κατά σειρά στο κατηγορητήριο), μετά την απόφαση που...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε τελικά και ο 21χρονος στρατιώτης (τρίτος κατά σειρά στο κατηγορητήριο), μετά την απόφαση που ανακοινώθηκε σήμερα...
στις 12 το μεσημέρι από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Πατρών που συν εκλήθη εκτάκτως χθες μετά τη διχογνωμία Ανακριτή και Εισαγγελέως για την προφυλάκισή του ή όχι.

Έτσι συνολικά μόνο οι δύο από τους πέντε (ένας φαντάρος, ο 22χρονος φερόμενος ως εγκέφαλος και ένας 21χρονος πολίτης) που κατηγορούνται για διάπραξη ληστειών σε καταστήματα της Πάτρας, προφυλακίστηκαν στο σωφρονιστικό κατάστημα Αγίου Στεφάνου, μετά και την πολύωρη απολογία τους χθες το πρωί στον Ανακριτή.

Οι άλλοι δύο φαντάροι, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, αφέθηκαν και αυτοί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφού αρνήθηκαν οποιαδήποτε ανάμιξή τους στην υπόθεση.


Ο 22χρονος φερόμενος ως «εγκέφαλος», παραδέχθηκε από την πρώτη στιγμή τις πράξεις του και τις απέδωσε στη στέρηση που είχε από τις ναρκωτικές ουσίες και δήλωσε πως ένιωθε σύνδρομο στέρησης και κάπως έπρεπε να εξασφαλίσει χρήματα για τη δόση του.


Παράλληλα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Ζαφειρόπουλος, ο πελάτης του παραδέχθηκε τις πράξεις του και μάλιστα ζήτησε συγνώμη από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές καθώς και από όσους έβλαψε αλλά και την οικογένειά του.

Εξάλλου ο συνήγορος υπεράσπισης του 21χρονου, Άκης Βαβαρούτας, εξέφρασε την ικανοποίησή τους διότι ο πελάτης του, που κατηγορείται για απλή συνέργεια στην τελευταία ληστεία στο σούπερ μάρκετ «Κρόνος», αφέθηκε ελεύθερος, αφού αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή στην πράξη, αλλά και στις ληστείες και στην σύσταση οργάνωσης.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση