GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δανεικά ... κι αγύριστα τον έστειλαν στο κρατητήριο!

Επίκληση στο συναίσθημα τουλάχιστον έξι άνθρώπων έκανε ένας 41χρονος ... και πέτυχε να τους αποσπάσει χρήματα, ως δανεικά! Τα δανεικά ...

Επίκληση στο συναίσθημα τουλάχιστον έξι άνθρώπων έκανε ένας 41χρονος ... και πέτυχε να τους αποσπάσει χρήματα, ως δανεικά!
Τα δανεικά αποδείχτηκαν όμως ... αγύριστα και ο 41χρονος κατέληξε με χειροπέδες!

Έξι περιπτώσεις απάτης σε βάρος πολιτών εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σούδας, και σχηματίσθηκε δικογραφία με δράστη έναν 41χρονο Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για απάτη και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ειδικότερα, ύστερα από ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήγαγε το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις απάτης σε βάρος ισάριθμων παθόντων που κατοικούν στα Χανιά, τις οποίες διέπραξε από το 2011, ο 41χρονος.

Συγκεκριμένα, ο άνδρας, προφασιζόμενος οικονομικά προβλήματα κατάφερνε να αποσπάσει διάφορα χρηματικά ποσά (ως δανεικά) από τους παθόντες, πείθοντάς τους ότι τα χρήματα θα τους επιστρέφονταν από 58χρονο γνωστό κάτοικο Χανίων, επικαλούμενος συγγένεια μαζί του.

Την αστυνομική έρευνα και προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σούδας, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
http://www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση