GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ρεάλ σέβεται την Σάλκε

Κοινό ήταν το μήνυμα του Κασίγιας και του Ράμος για την αντίπαλο της Ρεάλ ,στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο συμφώνησαν ότι...

Κοινό ήταν το μήνυμα του Κασίγιας και του Ράμος για την αντίπαλο της Ρεάλ ,στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι δύο συμφώνησαν ότι θα πρέπει να σεβαστούν την Σάλκε.

«Μπορεί να μην ανήκει στα φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά πρέπει να παίξουμε επαγγελματικά, αλλά και να σεβαστούμε την άλλη ομάδα», τόνισε ο αρχηγός των Μαδριλένων.

«Η Σάλκε είναι πολύ δυνατή και παίζει καλά. Έχουμε το αβαντάζ του δεύτερου παιχνιδιού στην έδρα μας, αλλά θα πάμε στην Γερμανία να νικήσουμε και να πάμε μέσω αυτού στον επόμενο γύρο», πρόσθεσε ο Ισπανός πορτιέρο.

Από την μεριά του ο Σέρχιο Ράμος δήλωσε: «Όπως όλοι οι φίλαθλοι της Ρεάλ, ελπίζουμε να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Να πάρουμε το παιχνίδι στα σοβαρά και να σεβαστούμε τους αντιπάλους μας. Κοιτάμε μπροστά στο παιχνίδι γιατί είναι μια διοργάνωση που πραγματικά μας αρέσει».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση