GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος»

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στην Serie A, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όπως είπε ο Ραφαέλ Μπενίτεθ. Ο προπονητής α...

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα στην Serie A, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όπως είπε ο Ραφαέλ Μπενίτεθ. Ο προπονητής απάντησε σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε για το ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και τι μπορεί να πετύχει σε αυτό η Νάπολι.

«Παίρνουμε μέρος σε έναν μαραθώνιο. Δεν έχουμε φτάσει καν στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Μένουν άλλα 21 παιχνίδια να παίξουμε», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Μπορεί να φαίνεται σωστό τώρα, ότι υπάρχουν δύο αντίπαλοι σε αυτόν τον αγώνα, αλλά υπάρχουν ακόμα άλλοι 63 βαθμοί που περιμένουν, αλλά και χρόνος για να γραφτεί το πεπρωμένο», πρόσθεσε ο 53χρονος.

Πηγή: sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. ΛΙΑΠΗΣ, ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ. ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ ΤΡΩΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ. Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ... ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΛΙΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ !!!

    ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ, ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ, ΑΦΟΥ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ. ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ,ΣΑΝ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΠΑΣΟΚ, ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΜΑΡΙΚΟ. Η ΝΕΑ ΠΟΛΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΕΞΕΥΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση