GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση για την υποψηφιότητα Στεργίου στην Πεντέλη

«Οι δεσμοί ανθρωπιάς και αλήθειας που μας συνδέουν είναι άρρηκτοι. Είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο ευθύνης που τόσα χρόν...


«Οι δεσμοί ανθρωπιάς και αλήθειας που μας συνδέουν είναι άρρηκτοι. Είμαστε εδώ για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο ευθύνης που τόσα χρόνια με συνέπεια υλοποιούμε»…
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, επικεφαλής του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού».

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, φίλοι –δημότες δέσμευσαν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την εμπιστοσύνη τους και την αγάπη τους το Δήμαρχο Πεντέλης για άλλη μία φορά, να συνεχίσει τον αγώνα του για ένα καλύτερο αύριο. Κατάθεση ψυχής από τουλάχιστον χίλιους δημότες, οι οποίοι αψήφησαν τον χιονιά για να είναι δίπλα στο Δήμαρχο τους, όπως εκείνος είναι δίπλα τους μια ζωή. Στη πόλη του που γεννήθηκε και εργάστηκε άοκνα, στη πόλη που αναγνωρίστηκε στο Πανελλήνιο για την υπευθυνότητα στη λειτουργία του, στην πόλη που τον τιμά με το πρωτοφανές εκλογικό ποσοστό του 81,3%, στη Πεντέλη ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης, δήλωσε ΠΑΡΩΝ και μπροστάρης στον αγώνα του για τον ΑΝΘΡΩΠΟ.

Ο Δήμαρχος παρουσίασε όλους τους συνεργάτες και νέους φίλους του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού», οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, για τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ του αγώνα τους, την υλοποίηση του Οράματός του για μια πόλη ανθρώπινη , παρακαταθήκη στα παιδιά μας.

Τη στρατηγική του Συνδυασμού «Ανεξάρτητο Κίνημα Πεντελικού» και το έργο του στον Καλλικρατικό Δήμο Πεντέλης, παρουσίασε στους δημότες οι οποίοι τον εμπιστεύονται έχοντας ως εγγύηση τη διαδρομή του και την Ανθρωπιά του.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, επεσήμανε μια ακόμη φορά τις Αρχές και τις Αξίες που διέπουν την διαδρομή του και τις γνωρίζουν καλά οι Πεντελιώτες δεκαέξι χρόνια τώρα:

«Την ιστορική αυτή στιγμή για την περιοχή μας και την Πατρίδα μας, ανανεωμένοι με νέα στελέχη, με εμπειρία , διάθεση για αγώνα , μακριά από τα συμφέροντα, κομματοκεντρισμό, ίντριγκες με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο και την στήριξη του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας, δηλώνουμε ότι πάμε μαζί μπροστά. Υπάρχει λύση για τον τόπο και αυτή είμαστε εμείς, το δείξαμε. Όλοι μαζί μπορούμε, η παθητικότητα δεν λύνει προβλήματα και ο αγώνας έχει κόστος. Η επιλογή είναι δική σας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση