GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί χτενίζουν την πόλη για να εντοπίσουν τους δύο νεαρούς δράστες που άρπαξαν με την απειλή όπλου 500 ευρώ από τον ιδιοκτ...


Οι αστυνομικοί χτενίζουν την πόλη για να εντοπίσουν τους δύο νεαρούς δράστες που άρπαξαν με την απειλή όπλου 500 ευρώ από τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου.
Ανθρωποκυνηγητό είχε εξαπολύσει η Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας στην Αχαΐα για να εντοπίσει τους δυο άγνωστους νεαρούς που λήστεψαν με την απειλή πιστολιού τον ιδιοκτήτη ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στα Βραχναίικα.

Οι δράστες ήταν δυο και έφτασαν στο πρατήριο με μοτοποδήλατο. Ο ένας έμεινε σε αυτό φυλάγοντας τσίλιες, ενώ ο άλλος ο οποίος φορούσε κουκούλα όρμησε στο κατάστημα, απείλησε τον πρατηριούχο και του άρπαξε 500 ευρώ. Στη συνέχεια, έφυγε μαζί με το συνεργό τους μέσω της παλιάς εθνικής οδού Πατρών– Πύργου, με κατεύθυνση προς τη Δυτική Αχαΐα και εξαφανίστηκαν.

e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση