GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοκαριστική δολοφονία μωρού από τη μάνα του: Το έδεσε σε κούνια και το έριξε στη θάλασσα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γαλλία με μια γυναίκα που αποκαλούσε τον εαυτό της μάνα, να δένει το μωρό της στο καρότσι του και στ...

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Γαλλία με μια γυναίκα που αποκαλούσε τον εαυτό της μάνα, να δένει το μωρό της στο καρότσι του και στη συνέχεια να σπρώχνει το καρότσι στη θάλασσα, επειδή τη θεωρούσε εμπόδιο στην ερωτική της ζωή.

Η 36χρονη Σενεγαλέζα Φαμπιέν Καμπού συνελήφθη από τις αρχές για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, ενώ υπάρχει κάμερα που την έχει απαθανατίσει λίγο πριν στείλει το μωρό της στο βυθό. Η ίδια είπε ότι το σκότωσε γιατί ήθελε να γευτεί τον έρωτά της με τον 63χρονο άντρα της και πατέρα του παιδιού.

Ο πατέρας του παιδιού είπε στην εφημερίδα Le Parisien ότι η Fabienne ήταν μια καταπληκτική μητέρα, ενώ και οι γείτονες σοκαρίστηκαν από την είδηση. Η 36χρονη που είναι φοιτήτρια Φιλοσοφίας αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης ως και δις ισόβια.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση