GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δήμος Θηβαίων : Ανακοίνωση σχετικά με τις διαδικασίες επανασύνδεσης του ρεύματος για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης του σχετικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης του ρεύματος ...

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής ευθύνης του σχετικά με τη διαδικασία επανασύνδεσης του ρεύματος τα ακόλουθα...


· Δικαιούχοι της επανασύνδεσης είναι συμπολίτες στην κύρια κατοικία των οποίων έχει γίνει διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω χρέους.

· Οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων (τηλέφωνο επικοινωνίας 2262350603) ή στην Περιφέρεια και να δηλώνουν τα στοιχεία τους και τον αριθμό της παροχής τους.

· Ο Δήμος Θηβαίων συγκεντρώνει λίστες δικαιούχων από τις κοινωνικές δομές του, την εκκλησία, τον Ερυθρό Σταυρό και άλλους φορείς , τις οποίες και στέλνει στη ΔΕΗ.

· Η ΔΕΗ αφού καλέσει τους δικαιούχους να προσκομίσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά και καλέσει σε σύσκεψη την επιτροπή που έχει συσταθεί γι' αυτό το σκοπό, θα προχωρήσει στην άμεση επανασύνδεση του ρεύματος. Επιπλέον αναστέλλονται όλες οι διακοπές ρεύματος για την περίοδο των εορτών.

· Για όσους έχουν προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίων με τη ΔΕΗ ή δεν έχουν ακόμη συνδεθεί θα πρέπει να το δηλώσουν και θα ακολουθηθεί ξεχωριστή διαδικασία.

Ο Δήμος Θηβαίων δεσμεύεται ότι θα κάνει ότι μπορεί για να διασφαλίσει τους αδύναμους συμπολίτες του, ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς ηλεκτροδότηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση