GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλεγχοι σε οίκους ανοχής της Αττικής

Έλεγχοι σε έξι οίκους ανοχής της Αττικής και του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, με σκοπό τον εντοπι...


Έλεγχοι σε έξι οίκους ανοχής της Αττικής και του κέντρου της Αθήνας πραγματοποιήθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης, με σκοπό τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.
Συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφράγισης, διευκόλυνσης ακολασίας και της νομοθεσίας που αφορά στους αλλοδαπούς και τα εκδιδόμενα πρόσωπα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν εννέα αλλοδαπές, μία Ελληνίδα και δύο Έλληνες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παραβίασης σφραγίδων που έθεσε η Αρχή, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων και παράβαση της νομοθεσίας που σχετίζεται με τους αλλοδαπούς και τα εκδιδόμενα με αμοιβή πρόσωπα.
Για έξι από τις παραπάνω αλλοδαπές γυναίκες, οι οποίες κατηγορούνται για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
Οι συλληφθέντες με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση