GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Κορίνθου: Δεν πρωταγωνιστώ σε ροζ βίντεο!

Ο κατηγορούμενος δε μου μοιάζει καθόλου «ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου», λέει ο...


Ο κατηγορούμενος δε μου μοιάζει καθόλου «ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου», λέει ο κ. Διονύσιος.
Παλαιοημερολογίτης δεσπότης που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Κορινθίας είναι κατά τον μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο, ο «πρωταγωνιστής» του σεξουαλικού σκανδάλου, στοιχεία του οποίου υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή της η εφημερίδα «Ακρόπολη».

Σε συνέντευξη του σε τοπική διαδικτυακή τηλεόραση της Κορίνθου, ο μητροπολίτης κ. Διονύσιος, μιλά για πρώτη φορά για το σκάνδαλο, σημειώνοντας πως δεν είναι ο ίδιος ο «πρωταγωνιστής» του ροζ βίντεο.
«Αν δείτε τις φωτογραφίες της εφημερίδας, θα διαπιστώσετε ότι ο κατηγορούμενος δεν μου μοιάζει καθόλου», λέει χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης.
«Ούτε στον σωματότυπο, ούτε στα γένια μου, ούτε στο κεφάλι μου ούτε στην κοιλιά μου», προσθέτει, ενώ κάνει λόγο, μεταξύ άλλων για μεθοδευμένη προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος του.
 lamiastar.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση