GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σέρρες: Στα χέρια της αστυνομίας νεαροί τσαντάκηδες

Λαχτάρησε για τα καλά μια νεαρή γυναίκα που είχε βγει για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της στην αγορά της Νιγρίτας Σερρών, όταν...

Λαχτάρησε για τα καλά μια νεαρή γυναίκα που είχε βγει για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια της στην αγορά της Νιγρίτας Σερρών, όταν είδε να κάνει… φτερά μέσα από τα χέρια της η τσάντα με τα χρήματα που θα διέθετε και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Όμως, η ταραχή της 23χρονης γυναίκας κράτησε μόλις λίγα λεπτά. Για καλή της τύχη, σε πολύ κοντινή απόσταση βρισκόταν περιπολία αστυνομικών του τοπικού τμήματος που ξεκίνησαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δυο νεαρών τσαντάκηδων.

Πολύ γρήγορα, έπεσαν στα χέρια τους πρώτα ένας 18χρονος και στη συνέχεια ο 17χρονος συνεργός του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν η κλεμμένη τσάντα με ακέραιο το χρηματικό ποσό κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην 23χρονη.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες αρπαγές.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση