GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελίες Ζ. Μακρή για τη διαχείριση κονδυλίων στον ΟΚΑΝΑ

Παρατυπίες στη διαχείριση κονδυλίων στον ΟΚΑΝΑ κατήγγειλε η υφυπουργός Υγείας, Ζέτα Μακρή. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η υφυπουργός Υγείας ανέφε...

Παρατυπίες στη διαχείριση κονδυλίων στον ΟΚΑΝΑ κατήγγειλε η υφυπουργός Υγείας, Ζέτα Μακρή.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η υφυπουργός Υγείας ανέφερε ότι «δεν υπάρχουν παραστατικά για περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ» και ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

«Κάθε νέο έγγραφο είχε και διαφορετικό νούμερο, τα νούμερα κυμαίνονται από 1,8 εκατ. ευρώ έως και τα 5,5 εκατ. ευρώ. Μού δόθηκε απάντηση για προσωπικό εσωτερικό δανεισμό κάτι που απαγορεύεται. Θα δώσω συνέντευξη Τύπου», είπε.

Η κ. Μακρή σημείωσε ότι έχει ζητηθεί η παραίτηση της προέδρου του ΟΚΑΝΑ, Μένης Μαλλιώρη, από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Από την πλευρά της η κ. Μαλλιώρη, σε δηλώσεις της στον ίδιο σταθμό, κατήγγειλε ότι η υφυπουργός Υγείας τής έδωσε εγγράφως εντολή για απευθείας ανάθεση φαρμακευτικού προϊόντος.

«Από τον Αύγουστο βγήκε δεύτερο γενόσημο στην Ελλάδα, και έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. Παρενέβη η κ. Μακρή ζητώντας μου εγγράφως να συνεχίζω την προμήθεια από την εταιρεία που προμηθευόμουν το σκεύασμα από το 2008 μονοπωλιακά. Ο υπουργός μου είπε ότι καλώς κάνω και κάνω διαγωνισμό», σημείωσε.

Η κ. Μαλλιώρη ανέφερε ακόμη ότι παρέλαβε χρέος ύψους 37,5 εκατ. ευρώ στον Οργανισμό από την προηγούμενη διοίκηση με υπερκοστολογήσεις έργων.

Στις 11 το πρωί η υφυπουργός Υγείας αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση