GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάζια από Μπάγεβιτς στους παίκτες της ΑΕΚ

Την οργισμένη αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προκάλεσε η εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Βάρης, που συνοδεύτηκε από απώλεια βαθμών. &qu...

Την οργισμένη αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προκάλεσε η εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Αστέρα Βάρης, που συνοδεύτηκε από απώλεια βαθμών. "Να καταλάβετε πού...
παίζετε", τους είπε ο και πρόσθεσε "τους απογοητεύσατε όλους", αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχομενο αποχωρήσεων για όσους δεν αλλάξουν νοοτροπία.

Με... γκάζια προς τους παίκτες της ΑΕΚ ξεκίνησε η προπόνηση της επόμενης μέρας από το ισόπαλο 1-1 με τον Αστέρα Βάρης, που ανάγκασε την Ενωση να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν εκνευρισμένος με την εικόνα των παικτών της ΑΕΚ και τους έψαλλε για τα καλά, χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ προσπάθησε να ταρακουνήσει τους ποδοσφαιριστές του Τραϊνού Δέλλα, που θα έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν το κλίμα με νίκη επί του πρωτοπόρου πλέον Ηρόδοτου την Τετάρτη (11/12).

"Σας το έχω ξαναπεί και σας το ξαναλέω γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι παίζετε στην ΑΕΚ και όταν αγωνίζεστε με την φανέλα της την εκπροσωπείτε στο γήπεδο μαζί με την ιστορία και τον κόσμο της.

Δεν είναι δυνατόν να απογοητεύετε έτσι τον κόσμο που παρά την πίκρα του για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είναι σε αυτή την κατηγορία σάς στηρίζει από το καλοκαίρι τόσο πολύ. Και χθες στην έδρα μας παίζαμε και απογοητεύσαμε τους πάντες", ανέφερε αρχικά ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ υπό το βλέμμα των Τραϊανού Δέλλα και Νίκου Λυμπερόπουλου.

"Το πάντα στην ομάδα λειτουργούν επαγγελματικά και το ξέρετε καλά. Η διοίκηση σας παρέχει τα πάντα και περισσότερα κι απο ομάδες της Σούπερ Λίγκα. Έχετε ευθύνη. Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνεται να συνεχιστεί τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν είναι δυνατό να είναι η ΑΕΚ δεύτερη.

Όποιος δεν το έχει συνειδητοποιήσει και νομίζει ότι όλα τέλειωσαν μετά το 7-1 της προηγούμενης εβδομάδας που κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο δεν μπορεί να είναι στην ΑΕΚ. Αντίθετα μετά από ένα καλό αποτέλεσμα πρέπει στο επόμενο ματς να δίνετε περισσότερα. Δεν το κάνατε! Περιμένουμε να αλλάξετε άμεσα και να πάμε όπως πρέπει μέχρι το τέλος. Όποιος αποδείξει ότι μπορεί θα είναι και τα επόμενα χρόνια της ΑΕΚ", κατέληξε.

sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση