GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακοίνωση απεργίας από την ΠΕΤ-ΟΤΕ

Η διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε αιφνιδιαστικά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, να διαλύσει το τεχνικό προσωπικό που ασχολείται με το υπόγε...

Η διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε αιφνιδιαστικά για να μην υπάρξουν αντιδράσεις, να διαλύσει το τεχνικό προσωπικό που ασχολείται με το υπόγειο δίκτυο του ΟΤΕ.
Δηλαδή που φτιάχνει τα υπόγεια καλώδια, άρσεις βλαβών κ.λ.π.
Τα συγκροτημένα συνεργεία καλωδιακών βλαβών δουλεύουν νυχθημερόν ιδιαίτερα το χειμώνα με τις νεροποντές γιατί το απαρχαιωμένο δίκτυο παθαίνει ζημιές με την πρώτη νεροποντή για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών.
Η διοίκηση επειδή θέλει να τα δώσει σε εργολάβους, αποφάσισε αιφνιδιαστικά να διαλύσει το συγκρότημα των καλωδιακών βλαβών διασκορπίζοντας το προσωπικό σε όλη την Αττική.
Το επόμενο βήμα είναι να δώσει όλο το τεχνικό έργο σε εργολάβους οι οποίοι ούτε την εμπειρία, ούτε την τεχνογνωσία έχουν με ότι αυτό συνεπάγεται για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών, την ποιότητα των τηλεπικοινωνιών και πολύ δε περισσότερο τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών.
Στα πλαίσια αυτά η ΠΕΤ-ΟΤΕ αποφάσισε δύο 24ωρες Απεργίες την Δευτέρα 16/12 και την Τρίτη 17/12 καλώντας όλους τα μέλη της σε συγκέντρωση την Δευτέρα και την Τρίτη στις 08.00 στο Διοικητικό Μέγαρο του ΟΤΕ.
Το Δ.Σ θα συνεδριάσει εκ’ νέου την Τρίτη για κλιμάκωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση