GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Έγδυσαν» ένα ολόκληρο ξενοδοχείο!

Αυτό δεν ήταν μια απλή διάρρηξη, αλλά κανονική… μετακόμιση! Οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά την Παύλιαν...


Αυτό δεν ήταν μια απλή διάρρηξη, αλλά κανονική… μετακόμιση! Οι άγνωστοι διαρρήκτες που εισέβαλαν σε ένα ξενοδοχείο κοντά την Παύλιανη Φθιώτιδας το «έγδυσαν» εντελώς αφήνοντας μόνο τον… σκελετό του κτιρίου! Και όλα αυτά, χωρίς να τους πάρουν είδηση οι κάτοικοι του χωριού.
Είναι προφανές ότι οι δράστες χρειάστηκαν αρκετές ώρες ώσπου να ολοκληρώσουν το «έργο» τους και σίγουρα είχαν μαζί τους τουλάχιστον ένα φορτηγό για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. Όταν τελείωσαν και έγιναν καπνός, το ξενοδοχείο έδινε την εντύπωση πως λειτουργούσε, καθώς πόρτες και παράθυρα ήταν ορθάνοιχτα. Όταν πλησίαζε κανείς, όμως, αντιλαμβανόταν πως ήταν ανοιχτά επειδή έλειπαν τα… κουφώματα που είχαν ξηλώσει οι εισβολείς!
Και δεν ήταν μόνο αυτά… Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών που κλήθηκαν όταν έγινε αντιληπτή η κλοπή, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι είχαν κάνει επίσης φτερά όλα τα έπιπλα, τα ηλεκτρικά είδη, τα ντουλάπια, ακόμη και τα… είδη υγιεινής από τα λουτρά! Στο ξενοδοχείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφαλείας Λαμίας και κλιμάκιο της Σήμανσης που πήρε αποτυπώματα και η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση